Hardware Reparatie

Reparatie van uw laptop of computer

Wilt u uw computer (laten) repareren? Heeft u een laptop die niet meer naar wens functioneert en toe is aan een reparatie? Of is er andere apparatuur defect? Bij UCE kunt u terecht voor al uw hardware reparaties.
Door onze uitgebreide kennis van computer reparaties beschikt u zo weer over goed functionerende apparatuur. Wij werken snel en secuur, zodat u direct weer aan het werk kunt met uw PC, laptop of andere apparatuur.

Bespaar geld: reparatie op componenten niveau

UCE denkt met u mee. Vaak is het interessanter om uw computer te upgraden of een reparatie uit te voeren op componentenniveau. Een hardware reparatie is doorgaans voordeliger dan de vervanging van een laptop of computer. Dat is een groot voordeel voor u.
Omdat wij met u meedenken en de tijd nemen om te kijken waar het probleem zit, kunt u bij ons geld besparen.

Meer informatie over hardware reparaties?

Kiest u voor UCE, dan kiest u voor kwaliteit en betrokkenheid. Bij UCE komt u nooit voor verrassingen te staan. Voordat we beginnen aan de reparatie bespreken we de opties en stellen we de prijs vast. De keuze is altijd aan u.
Helaas zijn we wel genoodzaakt om onderzoekskosten in rekening te brengen als u niet voor reparatie kiest. Echter, bij aankoop van een nieuwe computer of printer vervallen deze kosten weer.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over hardware reparaties? Of nu direct al een afspraak maken?
Bel ons dan op +31 (0)413 293131, of vul het contactformulier in.