Systeembeheer

Systeembeheer

Laat uw systeem functioneren zonder storingen

Door middel van systeembeheer kunnen wij er zorg voor dragen dat uw systeem blijft functioneren zonder storingen. Dit is met name van belang voor de beveiliging van uw systeem en zorgt er voor dat de continuïteit van uw apparatuur ook gewaarborgd blijft. Daarom is het essentieel dat uw computer of notebook met vaste regelmaat een onderhoudsbeurt krijgt. U kunt uw systeembeheerder of onze telefonische helpdesk daarnaast ook altijd benaderen met vragen met betrekking tot uw automatisering.

Zowel voor zakelijk als voor particulier.

Het systeembeheer kunnen wij zowel voor onze particuliere klant als voor onze zakelijke klant uitvoeren. U kunt als particulier kosten besparen door in onze winkel langs te komen. Uiteraard kunnen wij ook op locatie onze werkzaamheden uitvoeren, zodat de werkzaamheden eenvoudig bij u thuis of op kantoor worden uitgevoerd. 

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot systeembeheer op afstand, waarmee uw systeem door ons wordt bewaakt en de functionaliteit wordt gecontroleerd en aangepast. Graag kijken we samen met u welke benadering in uw geval het meest geschikt is.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier of via ons telefoonnummer +31 (0)413 293131