Netwerkonderhoud

Netwerkonderhoud: particulier of zakelijk

Zowel voor een thuis netwerk als voor een zakelijk netwerk bieden wij netwerkonderhoud aan. Het netwerk is een van de belangrijkste onderdelen van de infrastructuur van een organisatie. Om ervoor te zorgen dat het netwerk betrouwbaar blijft en optimaal functioneert, kunt u er voor kiezen om het netwerkonderhoud uit te besteden aan een betrouwbare partner.

Al meer dan 25 jaar ervaring

Wij nemen deze taak graag op ons zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op andere dingen. Onze ervaren medewerkers weten wat er voor nodig is om uw ICT-infrastructuur operationeel te houden. Wij dragen zorg voor het updaten van uw server of het installeren van nieuwe programma’s. Daarnaast kunnen wij op deze manier ook constant uw netwerk monitoren en de kwaliteit van processen bewaken. Indien er dan een storing optreedt, kan er gelijk worden ingegrepen.

Onderhoud op locatie of op afstand

Netwerkonderhoud kan zowel op locatie als op afstand, via een internet verbinding, worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en de omvang van uw netwerk, zullen wij in samenspraak met u afstemmen wat voor u de beste keuze is. Daarnaast kunnen wij ook diverse soorten servers leveren.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of via ons telefoonnummer +31 (0)413 293131.