Over Ons

Computer specialist

UCE is hét bedrijf uit de gemeente Bernheze als het gaat om computers, supplies, hardware, software of netwerken. Al jaren leveren wij computers en service op maat voor een betaalbare prijs. Wij gaan altijd klantgericht te werk en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Jarenlange ervaring op het gebied van hardware, software en computer reparatie.

De basis van UCE is gelegd in 1992, met een reparatie en verkoop bedrijf aan huis. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd ICT bedrijf met een bedrijfspand aan De Doorgang 11 in Heeswijk-Dinther. Met onze openstellingen bieden wij niet alleen particulieren maar ook zakelijke klanten de kans om te profiteren van onze kennis en vertrouwde naam.

Service en kwaliteit.

Het leveren van een hoge mate van service en kwaliteit is ons handelsmerk.  Bij het samenstellen van een nieuwe computer leveren wij maatwerk. We stemmen ons product af op de behoefte van de individuele klant. Daarbij streven wij naar duurzaamheid en gebruiksgemak.

Daarnaast zorgt onze persoonlijke benadering er voor dat we per klant kijken wat de meest gunstige oplossing is voor uw computer problemen. We zien het onderzoeken en repareren van apparatuur elke keer weer als een uitdaging.

Langdurige relatie opbouwen

Graag zouden we ook u verwelkomen in onze winkel en een langdurige relatie met u opbouwen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.