UCE Onbezorgd

Uw zorgen uit handen

Wat is UCE Onbezorgd?

Maak onbezorgd gebruik maken van uw ICT-apparaten. Ons onderhoudscontract biedt u de zekerheid dat uw apparatuur veilig is en regelmatig wordt gecontroleerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor een bedrag van slechts € 10,99 /maand maakt u al gebruik van deze service. Hulp op afstand, een tussentijdse onderhoudsbeurt, een kwalitatieve virusscanner én een jaarlijkse APK-onderhoudsbeurt van uw computer zijn bij dit service abonnement inbegrepen en zorgen ervoor dat uw computer in topconditie blijft

Waarom is UCE Onbezorgd interessant voor u?

Toenemende internetcriminaliteit
Bijna dagelijks leest u in de media dat internetcriminelen hun slag slaan. Zij worden steeds inventiever.  Nederland is zo geliefd bij criminelen, omdat de internetvoorzieningen hier bijzonder goed zijn.  U, als bezitter van diverse ICT-apparaten, zult u hiertegen moeten weren, anders gaat er vroeg of laat naar alle waarschijnlijkheid iets mis. Dan bent u bijvoorbeeld de dupe van fraude bij het internetbankieren of slachtoffer van identiteitsfraude. 

Waarom uw computer laten controleren?

 • U voldoet aan de eisen die banken stellen.
 • Voorkom problemen door internetonveiligheid.
 • Veiligheidskeuring voor al uw ICT-apparatuur.
 • Bescherm uw persoonlijke gegevens.

UCE Onbezorgd

Wat mag u van ons verwachten?

Zekerheid
Indien u voor UCE onbezorgd kiest, dan kiest u voor zekerheid voor een vast laag maandbedrag. U kunt bij ons tijdens openingstijden terecht voor al uw computervragen. Wij staan zowel telefonisch als in de winkel klaar om uw vragen te beantwoorden en van passend advies te voorzien. Ook als u twijfelt over het functioneren en de betrouwbaarheid van uw computer/laptop, dan kunt altijd contact met ons opnemen en staan wij voor u klaar.

UCE-APK
Eén keer per jaar ontvangt u van ons een uitnodiging voor uw jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw laptop/computer. Wij noemen dit de UCE-APK. Uw computer wordt opgeschoond, up-to-date gemaakt, eventuele virussen en malware worden deskundig verwijderd. Wij zorgen ervoor dat u een actueel en betrouwbare virusscanner  met licentie voor één jaar krijgt. Maar daar blijft het niet bij. Wij geven u inzicht over de conditie van uw hardware, zodat u vroegtijdig actie kan ondernemen. U wilt tenslotte niet uw dierbare vakantiefoto’s of andere belangrijke documenten kwijt raken.

UCE onbezorgd biedt meer
Mocht er tussentijds vervuiling op uw computer/laptop aanwezig zijn of een andere softwarefout optreden, dan kunt u hem ook al eerder brengen voor een onderhoudsbeurt of wij helpen u op afstand. Ook dit valt onder UCE onbezorgd. De onderhoudsbeurt wordt in overleg met u ingepland, zodat dit altijd op een tijdstip is dat dit u het beste uitkomt.

Wat valt er onder UCE onbezorgd?

 • Hulp op afstand voor kleine problemen
 • Eén tussentijdse onderhoudsbeurt per jaar voor uw computer of laptop op de werkplaats van UCE
 • De jaarlijkse UCE APK onderhoudsbeurt voor uw computer of laptop
 • Altijd een actuele virusscanner van top kwaliteit

Voor wie is UCE onbezorgd bedoeld?

Voor iedereen die zijn/haar computer of laptop onbezorgd wil gebruiken. Dit geldt ongeacht de leeftijd van uw laptop of computer.  Zo heeft u wel alle gemakken van uw laptop of computer en hoeft u zich niet meer druk te maken over alle ongemakken. Zodra u twijfelt kunt u bellen of even binnen lopen in onze winkel.

Hoe werkt UCE onbezorgd?

Indien u een vraag heeft over uw computer /laptop, dan wordt u te woord gestaan door een van onze deskundige medewerkers. Indien de vraag te complex is, kan onze medewerker in overleg met u, op afstand inloggen op uw computer. U kunt dan mee kijken, terwijl onze medewerker uw foutmelding of vraag oplost. Indien de fout zo diep genesteld zit, kan er een moment gepland worden waarop u de computer/laptop het beste kunt komen brengen, zodat een van onze medewerkers uw computer/laptop volledig na kijkt.  

Wat valt er niet onder UCE onbezorgd?

Er zijn een aantal zaken die buiten het onderhoudscontract vallen. Dat zijn:

 • Kosten van hardware (arbeidsloon valt onder contract!)
 • Reparaties aan huis.
 • Netwerkonderhoud aan huis.

Kiest u voor UCE, dan kiest u voor kwaliteit en betrokkenheid. Bij UCE komt u nooit voor verrassingen te staan.

Start met UCE Onbezorgd
Is ons service abonnement wat voor u? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!